Waarom Supp?

Het slimste jongetje van de klas!


SUPP is gebouwd voor de adviseur van nu en de relatie van nu.
SUPP beschikt onder andere over de volgende handige tools:

SUPP beschikt over een koppeling met de Mailchimp api, Mailchimp is marktleider op het gebied van emailmarketing, hierdoor kun je met scherp schieten wat betreft je emailmarketing.

SUPP is gekoppeld met de KvK api, waardoor je altijd over de juiste en meeste recente zakelijke gegevens beschikt.

Doordat SUPP gekoppeld is met het EP-Online portaal, geeft SUPP ieder adres een Energielabel (als het adres over een label beschikt).

Natuurlijk is SUPP SKP-ready

In SUPP heeft een koppeling met Mollie Payments, hiermee kun je serviceabonnementen incasseren en iDeal betalingsverzoeken voor je relaties genereren.

In SUPP kun je eenvoudig je klanten volautomatisch laten segmenteren, hoef je nooit meer na te denken over wie er een gouden relatie is.

SUPP beschikt over 2-factor authenticatie (2FA), waardoor jouw klantgegevens optimaal beveiligd zijn

Relaties kun je vinden middels 1 handig zoekveld, waarin je op naam, adres, emailadres, telefoonnummer, polisnummer, kenteken etc. kunt zoeken.

SUPP beschikt over een koppeling met de kadaster BAG api, waardoor je zeker weet dat je adresgegevens kloppen.

SUPP heeft een eigen koppeling met het RDW, handig als je snel voertuiggegevens wil verifiëren.

SUPP signaleert zelf vreemde verzekeringscombinaties, en attendeert je daarop.

Binnen SUPP is het mogelijk om met 3 invoervelden een verzekering aan te maken, de rest van de gegevens worden door SUPP aangevuld.

SUPP koppelt prolongatie en mutatieberichten volautomatisch aan de juiste verzekering

In SUPP kun je aan ieder object documenten vastmaken. Je kunt ze zo in SUPP slepen.

Geüploade documenten worden door SUPP direct geïndexeerd, waardoor je ze altijd kunt terug vinden

SUPP heeft workflows, waardoor je werk een stuk overzichtelijker wordt en relaties automatisch op de hoogte zijn van de status van een actie.

SUPP heeft voor de workflows waarbij van de relatie een actie verwacht wordt, een relatieportaal waar jouw relatie zelf documenten kan uploaden.

Binnen SUPP kan je templates aanmaken, waardoor je repeterende werkzaamheden kan vereenvoudigen en versnellen.

SUPP beschikt over een uniek notificatiesysteem, waardoor je op de hoogte gebracht van zaken die jouw relatie aangaan, als iemand anders binnen je organisatie iets met jouw relatie doet, zonder dat die ander daar iets voor hoeft te doen.

SUPP koppelt met Aplaza en heeft ook een koppeling met TIME (STS) van Solera. Hierdoor kan SUPP van een flink aantal verzekeraars de polis- en relatiedocumenten direct aan de polis koppelen.

SUPP geeft je, indien gewenst, direct de waarde van je relatie.

SUPP biedt aan nieuwe gebruikers een gratis conversie vanuit Assistent, AssuPortal, Arbis, DIAS, Online Pro, Alexion, VKG, VCN en Assu aan.

SUPP is natuurlijk maandelijks opzegbaar.

De ontwikkeling van SUPP staat niet stil, maar wordt bijna dagelijks van updates voorzien. Die updates komen voort uit vernieuwingen en wensen van onze gebruikers.